Joosu ootab laupäeval lapsi järvejooksule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeloleval laupäeval on kõik lapsed taas oodatud ümber Paala järve jooksule. Pilt on tehtud läinudsügisesel mõõduvõtul.
Eeloleval laupäeval on kõik lapsed taas oodatud ümber Paala järve jooksule. Pilt on tehtud läinudsügisesel mõõduvõtul. Foto: Meelis Muts

Laupäeval saab teoks traditsiooniline laste ümber Paala järve jooks. Kell 11 algav mõõduvõtt leiab aset juba 60. korda.

Nagu tavaks on saanud, läbitakse 1200-meetrine ring ümber Paala järve ning vaid 11- ja 12-aastased poisid teevad järvele peale kaks ringi. Tilludel ehk 5-aastastel ja noorematel tuleb läbida umbes 300-meetrine rada.

Osalejate registreerimine algab Paala järve rannas kell 10 ning vältimaks viimasel minutil tormamist, paluvad korraldajad aegsasti platsis olla.

Juubelile kohaselt saavad kõik põhijooksu lõpetanud medali ning kuus paremat ka diplomi ja traditsioonilise magusa auhinna. Tillujooksus paremusjärjestust ei määrata, ent kõik lõpetajad teenivad kleepsu ja šokolaadimedali.

Lisaks tavapärastele meenetele on võistluse toetajad seekord välja pannud arvukalt kooli alguseks sobivaid auhindu, mis loositakse kõigi osavõtjate vahel välja pärast viimase jooksu võitjate autasustamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles