Viljandi võimuliit allkirjastas koalitsioonilepingu

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimulepingule kirjutasid alla Tarmo Loodus, Kalle Jents ja Rein Triisa.
Võimulepingule kirjutasid alla Tarmo Loodus, Kalle Jents ja Rein Triisa. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kolmapäeval kirjutasid Reformierakonna, Isamaa ja Res Publica Liidu ja Keskerakonna juhid alla koalitsioonilepingule, mille alusel tegutsetakse Viljandis 2013. aastani.


Kalle Jentsi sõnul on järgmise nelja aasta olulisimad tööd Viljandis linna kõnniteed ja tänavad, korras järve rand, matkarada ja teised puhkepaigad. Laiendada on kavas kergliiklusteede võrku, korrastada olemasolevaid ja paigaldada uusi mänguväljakuid, renoveerida kultuurimaja, muusikakool, lauluväljak ja Midrimaa lasteaed ning lõpule kavatsetakse viia tänavu juba alustatud hooldekodu uuendamine.

Tähelepanu pööratakse konkurentsivõimelise hariduse andmisele, suuremate kultuuri- ja spordiettevõtmiste, kodanike algatuste ja loomeinimeste tegevuse toetamisele ning ettevõtluse edendamiseks paremate võimaluste loomisele.

«Majanduse tänane olukord nõuab meilt vastutustundlikku käitumist kõigi linnaelu valdkondade arendamisel - raha on vähem, kuid lubame, et ükski valdkond ei jää tähelepanuta ja Viljandi linna tasakaalustatud areng jätkub,» võttis Kalle Jents koalitsioonilepingu sisu kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles