Viljandi haigla juhid ei ole nõus töötajate palga kallale minema

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgu jätkavad kirurgid Andres Tiit (paremal) ja Tiidrek Koemets (keskel) tööd senises mahus. Mis saab pärast 15. novembrit, ei tea veel keegi.
Esialgu jätkavad kirurgid Andres Tiit (paremal) ja Tiidrek Koemets (keskel) tööd senises mahus. Mis saab pärast 15. novembrit, ei tea veel keegi. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Ehkki haigekassa nõukogu otsustas paari nädala pärast kärpida raviteenuste hindu, keelduvad Viljandi haigla juhid isegi mõtlemast võimalusele, et veel sel aastal tuleb töötajate palga kallale minna.


«Me ei tee selle haigekassa nõukogu otsuse valguses praegu mingeid pingutusi,» ütles Viljandi haigla juhatuse esimees Ülle Lumi. «Vähemalt mitte enne, kui haigekassa piirkonna juhid on meid välja kutsunud.»



Millal haigekassa Tartu osakond Viljandi haiglaga läbi rääkima hakkab, pole haigekassal endalgi selge. Esmalt oodatakse ära valitsuse tänane otsus ja alles siis võetakse lepingupartneritega ühendust.



«Kiire on,» tunnistas haigekassa avalike suhete juht Evelin Koppel ja lisas, et enne 15. novembrit peavad lepingud olema muudetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles