Turismiasjalistele tutvustatakse uusi võimalusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infopäev peetakse Viljandis Peetrimõisa villas Pirni tänav 4.
Infopäev peetakse Viljandis Peetrimõisa villas Pirni tänav 4. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval kell 10 on Peetrimõisa villas Pirni tänav 4 infopäev turismiasjalistele uudsete turundusvõimaluste tutvustamiseks.


Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kulli sõnul on infopäeva eesmärk tutvustada piirkonna turismiasjalistele uudseid turismiuuringute korraldamise meetodeid ja turundusnippe.

«Ajal, mil külastajate ja turismitoodete tarbijate arv on vähenenud, on hädavajalik saada uusi kliente. Uus meedia võimaldab kliendini jõuda üle maailma. Interneti vahendusel on turundustegevusel palju võimalusi ning informatsiooni levitamine ja toodete tutvustamine on trükireklaamist tunduvalt kiirem,» selgitas Krista Kull infopäeva vajalikkust.

Viljandit külastanud välisturistide uuringu, mis põhineb passiivse mobiiltelefoni positsioneerimise meetodil, tulemusi tutvustab Mari-Liis Lamp Positium LBS-ist, EAS-i turismiarenduskeskuse direktori asetäitja Marje Braunbrück tutvustab ettevõtjatele mõeldud turismiturundusmeetmeid ja toetusvõimalusi.

Möödunud suvel Viljandis aset leidnud meeskonnatreeningu tulemusena saadud innovaatiliste turismitoodete ideedest kõneleb Ingmar Elm osaühingust Meeskonnatreeningute Agentuur.

Uudsetest turundusvõimalustest annab ülevaate Peeter Marvet. Infopäeva lõpuks jagab Harjumaal edukalt tegutseva Oxforelli puhkekeskuse juhatuse liige Gerle Oks oma ettevõtte kogemusi sellest, kuidas raskel ajal turismi valdkonnas toime tulla.

Infopäeva korraldab Europe Direct Viljandimaa teabekeskus koostöös Viljandi linnavalitsuse, mittetulundusühinguga Viljandimaa Turism ja Viljandi turismiinfokeskusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles