Veevärk kolis oma rahva Kösti kokku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtte juhataja Toomas Porro (paremal) ja klienditeenindusosakonna juhataja Ants Killar ütlesid, et klientide teenindamise ruumides on kõik paigas ning ka esimesed külalised käinud.
Ettevõtte juhataja Toomas Porro (paremal) ja klienditeenindusosakonna juhataja Ants Killar ütlesid, et klientide teenindamise ruumides on kõik paigas ning ka esimesed külalised käinud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eile oli mitu viljandlast kimpus oma veearve maksmisega, sest ei leidnud esimesel katsel aktsiaseltsi Viljandi Veevärk uut asupaika kätte.


Eramaja omanik Helgi Vistov oli päris pahane. «Sõitsin bussiga Kösti, kus on Tartu tänava ja linna lõpp, aga veevärgi maja numbriga 123 polnud kuskil,» rääkis ta. «Hea, et mu teekaaslased seda kohta teadsid — hakkasime koos astuma.»



Seni olid Veevärgi kliendid oma rahamaksmise või muude asjaajamiste pärast käinud turu ligidal veetornis.



Aktsiaselts Viljandi Veevärk on turu lähedal veetornis tegutsenud aastakümneid, kandes eri nimetusi, kuid täites üht ja sama ülesannet — tagada linnale puhas vesi.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles