Viljandile terendab kolmas jõulupuu

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas tundub jõulupuu turu uuenenud parkimisplatsil? Tegu ei ole enneaegse aprillinaljaga, vaid fotomontaažiga, et anda võimalikust pildist juba ette aimu.
Kuidas tundub jõulupuu turu uuenenud parkimisplatsil? Tegu ei ole enneaegse aprillinaljaga, vaid fotomontaažiga, et anda võimalikust pildist juba ette aimu. Foto: Elmo Riig / Ain Kivilaan (montaaž)

Kui linnavalitsuses kõneks olnud idee teostub, võib jõulude ajal hakata Viljandit senise kahe kuuse kõrval ehtima veel kolmaski.


Hiljuti kuulutas linnavalitsus ajalehes, et ootab vastvalminud turuplatsile paigaldatava jõulukuuse pakkumisi.



Abilinnapea Rein Triisa ütles, et asukohamäärang sattus ajalehte ennatlikult, aga vastremonditud turuplatsi parklasse rajati eraldi kaev, kuhu jõulupuu püsti panna, ning juurdepääs elektrisüsteemile.



«Linnavalitsus pole tänavuse jõulupuu asukohta kindlaks määranud, ilmselt jääb see  pärast valimisi uue koosseisu otsustada. Võin avaldada oma isiklikku arvamust,» lausus ta.



Rein Triisa sõnul peaks linna jõulupuu jääma traditsiooniliselt Vabaduse platsile ning turul tegutsevad ettevõtted võiksid oma kulu ja kirjadega püstitada kuusepuu turu parkimisplatsile.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles