«Pehmed ja karvased» kaob ekraanilt

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukusarja "Pehmed ja karvased" tegelased Juhan ja Miisu.
Nukusarja "Pehmed ja karvased" tegelased Juhan ja Miisu. Foto: arhiiv

Populaarse nukusarja «Pehmed ja karvased» tegijate andmetel kaob poliitiline pilasari Eesti televisiooni ekraanilt alates uuest aastast.


«Sakala» andmetel läheb viimane osa eetrisse detsembri lõpus. Varem on ajakirjanduses mainitud võimalust, et poliitiline pilasari lõpetab tegevuse ETV rahanappuse tõttu.

Nukusarja stsenaariumi autorid on Toomas Kall ning «Sakala» ajakirjanik Gert Kiiler. Viimane avaldas kahetsust, et üle kaheksa aasta eetris olnud sari ekraanilt kaob.

"Me ei kinnita ühegi ETV saate ärajäämist enne, kui kogu programmi kärpekava on lõplik. Eesmärk on plaanid paika saada oktoobrikuu jooksul," teatas Eesti Rahvusringhäälingu meediasuhete juht Anneli Tõevere-Kaur.

Nukusarja õigused kuuluvad produktsioonifirmale BEC. Ettevõtte juht Raivo Suviste teemat kommenteerida ei soovinud. Saatel on uuringute kohaselt keskmiselt 160 000 vaatajat.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles