Päästjatel ja liinimeestel jagus tööd tormi raugemiseni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liinimeestel jätkus tööd.
Liinimeestel jätkus tööd. Foto: Margus Ansu / Postimees

Neljapäeva hommikul oli Viljandimaal rivist väljas 120 alajaama ja vooluta 1576 klienti ning Lõuna-Eesti päästekeskusele tehti kolmapäeva hommikul kella 8-st neljapäeva hommikuni 60 tormikahjustustega seotud väljakutset.


Valdavalt oli tegemist teedele või elektriliinidele murdunud puude ja murdunud elektripostidega.

«Inimesed neis õnnetustes viga ei saanud,» ütles Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik.

Kolmapäeval kell 18.22 tuli päästjatele murdunud puude ja telefonipostide pärast väljakutse Tarvastu vallast Mõnnaste külast, kell 21.04 Kõo vallast Venevere külast, kell 22.00 Viljandist Kesk-Kaare tänavalt, kell 22.15 Tarvastu vallast Soe külast, kell 23.05 Tarvastu vallast Unametsa külast.

Kolmapäeval kell 16 süütas elektriposti otsas purunenud isolaator Karksi vallas Leeli külas maa. Päästjad kustutasid põlengu. Kolmveerand tundi hiljem põlesid Suure-Jaani vallas Vastemõisa külas põllul kolm heinapalli, mis samuti kustutati.

Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmann ütles, et kahe viimati nimetatud põlengu põhjused pole täpselt teada, kuid isolaator võis puruneda tormituulest, samuti võisid heinapallid süttida neile langenud liinijuhtmetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles