Politsei ja liiklusregistriamet tegid ühisoperatsiooni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval oli Viljandis politseioperatsioonide päev, mille käigus kontrollisid politseinikud koos liiklusregistri Viljandi büroo ametnikega linnas tegutsevate autokoolide õppesõidukeid.


Kontrolli eesmärk oli õppesõidukite ja dokumentatsiooni vastavus kehtestatud nõuetele.

Liiklusregistri Viljandi büroo juhataja Lembit Sokk ütles, et ühisoperatsioonil tõsiseid rikkumisi ei tuvastatud. «Kontrollisime kaheksat õppesõidukit. Mõne sõiduõpetaja puhul piirdusime märkusega.»

Lembit Soku jutu järgi on Viljandimaa koolitajad viimastel aastatel üldiselt hästi täitnud nendele pandud kohustusi sõidukijuhtide ettevalmistamisel.

Pärast õppesõiduautode kontrollimist jätkas politsei operatsiooniga «Kõik puhuvad», mille käigus kontrolliti 167 sõidukit. Reidi tulemus oli rõõmustav: kõik sõidukijuhid olid kained.

Politseioperatsioonide päev lõppes turvavarustuse kontrollimisega ning selle käigus peeti kinni kaks turvavööta sõidukijuhti.

Politsei teatel näitab väike rikkujate arv, et enamik juhte on mõistnud turvavarustuse kasutamise vajadust. See on eriti tähtis praegu, kui sõidukijuhtidel tuleb arvestada võimalusega, et teed ja tänavad muutuvad ootamatult libedaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles