Lasteaialapsed saavad metsaelu aabitsaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Metsaelu aabits"
"Metsaelu aabits" Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigimetsa majandamise keskus kinkis haridus- ja teadusministeeriumile 725 eksemplari eesti- ja venekeelset «Metsaelu aabitsat», mis jagatakse lasteaedadele.


«Oleme ühenduses maakondade piirkondlike spetsialistidega, kes meilt saadud raamatud kõigile lasteaedadele laiali jagavad,» ütles keskuse loodushoiuosakonna juhataja Marge Rammo.

Eesti metsi ja metsaelu tutvustava raamatu peategelane on rebasepoiss, kelle toimetusi eri aastaaegadel vaadeldakse läbi mängude ja avastuste, jahiõppetundide ning ümbritsevas looduses toimuva.

Lood on kirja pannud Kätlin Vainola ja kodumaist loodust joonistanud Kristina Reineller. Raamatuga käib kaasas Fred Jüssi lindistatud loodushäälte plaat. Riigimetsa majandamise keskus nõustas raamatu koostamist, et see kajastaks võimalikult tõetruult looduses toimuvat.

Keskuse kodulehe Metsakooli all-lehele lisatakse aastaaegade järgi ka toetavad töölehed ja tegevuste kirjeldused, mida lasteaiaõpetajad saavad oma töös kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles