Uued koolijuhid ja õpetajad asusid ametisse

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildile on koos Viljandi maavanema Lembit Kruuse ja Viljandimaa omavalitsuste liidu juhi Ene Saarega (tagareas) jäädvustatud selle aasta Viljandimaa haridusasutuste uued juhid ja õpetajad.
Pildile on koos Viljandi maavanema Lembit Kruuse ja Viljandimaa omavalitsuste liidu juhi Ene Saarega (tagareas) jäädvustatud selle aasta Viljandimaa haridusasutuste uued juhid ja õpetajad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile pärastlõunal võtsid omavalitsustegelased pärimusmuusika aidas vastu viis maakonnas tööd alustavat koolijuhti ning 35 õpetajat.

Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Ilmar Kütt tõdes, et ta ei mäletagi aastat, mil nõnda palju uusi pedagooge tervitada tuli. «Eelmisel aastal oli 13-14 uut õpetajat,» ütles Kütt ning lisas, et arvatavasti näitab uute õpetajate suur hulk Viljandimaa koolide head taset. Koos kooli- ja lasteaiaõpetajatega olid vastuvõtule palutud värsked sotsiaalpedagoogid, treenerid ja huvijuhid.

Küsimusele, kas nüüdseks on õpetajate ametikohad täidetud, vastas ametnik, et nii see siiski ei ole, kuid mitte ühelgi koolil pole olnud õpetajatest ka karjuvat puudust. «Teatud defitsiitsete erialade, näiteks logopeedi ning teiste tugiteenuste õpetajaid otsitakse väga. Muidu on aga ametikohad enam-vähem täidetud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles