Ettevõtlikud naised käisid presidendiproua jälgedes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perenaine Evelin Ilves ees ja mitukümmend uudistajat järel — nii said ettevõtlikud naised teada, mida Ärma talu pargis näha võib.
Perenaine Evelin Ilves ees ja mitukümmend uudistajat järel — nii said ettevõtlikud naised teada, mida Ärma talu pargis näha võib. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti ettevõtlike naiste organisatsioon ETNA tegi rahvusvahelise maanaiste päeva puhul tiiru Viljandimaal, alustades Abja valla Ärma talust.


Mitmekümnele ettevõtlikule naisele Pärnust, Võrust, Põlvast, Haljalast, Avinurmest ja paljudest teistest paikadest tutvustas Ärma talu, selle mitme sajandi pikkust ajalugu ja taasärkamist ettevõtjast perenaine Evelin Ilves. Ühtlasi tegi ta ekskursiooni nii hoonete ümber, avaras pargis kui peamajas.



Kõik Ärma talu roosid ja muud veel õitsvad lilled, aga ka puud ja põõsad olid eile hommikul  valge katte all.



«Minu unistuste park on värviline,» rääkis Evelin Ilves lumisel rajal seistes. «Oleme oma Euroopa parki istutanud paarsada puud, mis õitsevad või on värviliste lehtedega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles