Auto pääses murdunud telefonipostist napilt

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeva pärastlõunal kukkus Viljandis Väike-Kaare tänaval maha läbimädanenud telefonipost.
Pühapäeva pärastlõunal kukkus Viljandis Väike-Kaare tänaval maha läbimädanenud telefonipost. Foto: Tiina Sarv

Pühapäeva pärastlõunal kukkus Viljandis Väike-Kaare tänaval läbimädanenud telefonipost maha nii, et selle ots hädavaevu möödus teeserval seisvast Volkswagen Golfist.


Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiige sõnul sulges post teel mõneks ajaks liikluse, kuid kohale kiirustanud päästjad tõstsid selle eest ära, ühendasid juhtmed lahti ja teatasid juhtunust Elioni esindajatele.



Elioni avalike suhete juhi Lilian Viirma sõnul kontrollivad firma töötajad telefonipostide seisukorda tihti ja kui vaja, vahetavad need uute vastu.


«See, et üks post murdus, on kindlasti erandlik,» lausus Viirma. «Inimestel ei maksa muretseda, et teised postid on sama mädad.»



Eile lõunaks oli Elioni õhuliinimastide korrashoiu ja haldusega tegelev Eltel Networks paigaldanud murdunud posti asemele uue ning telefonside taastanud.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles