Loosiõnn tõi naisele ratta

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rattamatkajate vahel loosi pandud maastikuratta võitis Sirve Samarüütel, kes osales tänavu 14 pühapäevasel matkal.

Viljandi rattaklubi loosis pühapäeva pärastlõunal Vabaduse platsil välja auhindu kõigi tänavu rattamatkadel osalenute vahel. Peaauhinna võitis 47-aastane Sirve Samarüütel.

Õnnelikku rattavõitjat ennast täna Vabaduse platsil polnud ning nii tema kui kõigi teiste võitjatega võtab rattaklubi esmaspäeval ühendust ja lepib kokku, kuidas nad oma võidu kätte saavad.

Lisaks peaauhinńale loositi välja väiksemaid esemeid alates rattakettidest, joogipudelitest ja T-särkidest kuni dresside ja rattasõidurõivasteni.

Auhinna said Tarmo Holtsmann, Anneli Rähn, Tiina Kuusik, Tim Türk, Irina Kalinina, Toomas Tasane, Kärt Hüva, Janar Pähn, Toomas Erik Anijärv, Toomas Rähn, Rita Dimitrijev, Heli Leiman, Roman Burov, Hugo Tähtla, Andres Rodenberg, Mati Järsk, Piret Müür, Tea Matt, Malle Soosaar, Janek Pool, Arvo Kreegipuu, Liidia Azarova, Sten Türk, Tiina Soosaar ja Gunnar Pill.

Viljandi rattaklubi T-särk anti neile neljale ratturile, kes osalesid tänavu kõigil 16 matkal. Need olid Teet Ehala, Hugo Tähtla, Janne Saaremäe ja Ülo Saaremäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles