Viljandis öösel ravimeid ei osteta

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Vana-Apteegi juhataja Ene Veikeni hinnangul valveapteegi järele vajadust pole ning inimesi, kelle tervis öösel halveneb, aitab kiirabi.
Viljandi Vana-Apteegi juhataja Ene Veikeni hinnangul valveapteegi järele vajadust pole ning inimesi, kelle tervis öösel halveneb, aitab kiirabi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Septembri lõpul tegi sotsiaalminister Hanno Pevkur Eesti apteekrite liidu ja apteekide ühingu esindajatega kohtudes ettepaneku avada igas maakonnakeskuses apteek, mis hakkaks töötama ööpäev läbi.


Sotsiaalministri sõnul peavad ravimid olema kättesaadavad ning ööpäev läbi avatud apteegid looksid maakondadele samaväärsed võimalused Tallinna ja Tartuga.

Apteekrite esindajad andsid ministri ideele toetuse ning uurivad võimalusi, kuidas plaani ellu viia.

Viljandi apteekrid seevastu leiavad, et siin pole valveapteegi järele tungivat vajadust.

Viljandi Vana-Apteegi juhataja Elle Veikeni hinnangul on valveapteek suuremates linnades õigustatud, kuid Viljandisse pole seda klientide nappuse tõttu vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles