Valimisliit kutsub debatile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna on Viljandi kultuurimajas tasuta kevadkontserdi «Kooliranitsa lood».
Täna on Viljandi kultuurimajas tasuta kevadkontserdi «Kooliranitsa lood». Foto: Elmo Riig / Sakala

Valimisliit Kodune Viljandi korraldab reedel kell 18 Viljandi kultuurimajas poliitilise debati «Kuidas valija saaks valitsejaks?», millel osalevad avaliku elu tegelased ja poliitikud Indrek Tarand, Ülle Madise, Toomas Kivimägi, Ivar Tallo, Allar Jõks ja Mart Siimann.


Koduse Viljandi linnapeakandidaat Randel Länts ütles, et debatt keskendub nii kohalikule kui riiklikul tasemel poliitika tegemisele.

«Parajasti on üleriigiliselt kuum teema näiteks see, kas suurema edu toovad valimisliidud või erakondlikud nimekirjad. Samuti kütab kirgi arutelu, kas linna peaks juhtima poliitiline linnapea või apoliitiline linnadirektor,» loetles Länts.

Keskendutakse ka valimisseadusele ning erakondade rahastamisele riigieelarvest. «Kindlasti avaldavad debateerijad arvamust teemal, kas riigikogu liikmete alaline töökoht peab olema riigikogu,» lisas Länts.

Debatti modereerib Jaak Allik. Üritus on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles