Täiskasvanud õppija nädal päädib infopäevaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
http://www.koolitajad.ee/
http://www.koolitajad.ee/ Foto: internert

Kolmapäeval leiab Viljandis aset täiskasvanud õppija nädala peaüritus, millel räägitakse haridusest, tööturust ja koolitusosakutest ning tunnustatakse paremaid.


Üritus algab Lossi tänav 15, kus asub Viljandi uusim klubi Puhas Kuld, 7. oktoobril kell 15. Esimesena peab loengu majandusteadlane ja Mainori kõrgkooli ärijuhtimise instituudi direktor Andres Arrak, kes räägib teemal «Haridus ja tööturg».

Sellele järgneb kell 16.15 infotund, millel Viljandimaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Margot Meremaa tutvustab väikeettevõtjate koolitusosaku toetuse saamise võimalusi.

Kell 17.15 algab tseremoonia, millel tunnustatakse Viljandimaa aasta õppijat, koolitajat ning koolitussõbralikku omavalitsust.

Täiskasvanud õppija nädal (TÕN) kestab 2.-9. oktoobrini ning kannab järjekorranumbrit kaksteist.

Esmaspäeval leidis Männiku metsatalus aset õpituba «Mulgi mustrid» ning täna kell 11 kõneleb Peep Raju Viljandi Maksimarketi ruumides pensionäridele teemal «Tänapäeva ühiskonna ja töö probleemid».

Neljapäeval kella 15-st on Viljandi kultuurimajas avatud õpitoad, kus saab proovida klaasimaali, pakutrükki ja viltimist.

5.-9. oktoobrini jagab Gerly Kukk e-konsultatsioone selle kohta, kuidas ja kust saavad huvilised leida teavet täiskasvanute koolituste ja neiks makstavate toetuste kohta. Teavet saab e-postiaadressil gerly@kultuur.edu.ee ja portaalist www.koolitajad.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles