Linn pani kolm krunti oksjonile

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üsna pea tühjaks jääv hooldekodu hoone Mäe tänaval maksab 990 000 krooni.
Üsna pea tühjaks jääv hooldekodu hoone Mäe tänaval maksab 990 000 krooni. Foto: Marko Suurmägi

Viljandi linnajuhid saatsid eile müüki kolm krunti, millest ühele loodavad nad kerkivat sportlastele vajalikku puhkemaja.



Järve äärde sel kevadel lammutatud ellingu asemele võiks linnajuhtide arvates kerkida puhkemaja, kus leiaksid peavarju laagris viibivad sportlased. Krundi hoonestusõigus pandi müüki 300 000 krooni suuruse alghinnaga ning kirjalikke pakkumisi oodatakse novembri alguseni.

Paljude treenerite arvates on Viljandi suurepärane koht eeskätt laste spordilaagrite korraldamiseks, kuid siin pole sobivaid majutusvõimalusi. «Sakalaga» vestelnud treenerite sõnul oleks vaja odavaid ööbimiskohti, kus külalised saaksid ka süüa.

Lisaks rannas asuvale krundile pani linnavalitsus müüki veel kaks kinnistut. Kui randa puhkemaja ehitaja saaks võimaluse osta hoonestusõigus, siis Mäe tänava hooldekodu ja Rohelise tänaval asuva tühja krundi ostja saaks kohe kinnistu omanikuks.

«See tähendab, et jääks ära kohustus ehitada maja mingiks kindlaks kuupäevaks,» selgitas Viljandi maakorraldusteenistuse juhataja Andres Makku.
Üsna pea tühjaks jääv hooldekodu hoone Mäe tänaval maksab 990 000 krooni ning vajab linnavalitsuse kinnitust mööda korralikku remonti.

Rohelise tänava krundi alghind on 800 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles