Kaks Viljandimaa noort pääses superstaarisaate stuudiovooru

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Arrak
Anne Arrak Foto: TV3

Saate «Eesti otsib superstaari» teatrivoorudest edasi pääsenud 25 noorest lauljast on kaks pärit Viljandimaalt: need on Jaanus Saago ja Kerli Kivilaan.


Jaanus Saago mängib ansamblis Crucial Attack kitarri ja laulab. Teatrivoorus valis ta kolmest ette antud laulust «Veenuse».

Noormees astub uuesti võistlustulle järgmise nädala neljapäeval. «Praegu on kiire aeg, sest ma õpin ka Heino Elleri nimelises Tartu muusikakoolis,» rääkis Saago.

Kerli Kivilaan õpib Jakobsoni gümnaasiumi X-b klassis ning laulma hakkas ta juba kolmeaastaselt. Neiu on kaasa löönud paljudel lauluvõistlusel. Eelseisval neljapäeval tuleb ta esineda stuudiovoorus. Teatrivoorus laulis ta HU laulu «Depressiivsed Eesti väikelinnad».

«Konkurents on eelmiste aastatega võrreldes äärmiselt tugev,» hindas Kivilaan osalejate taset kõrgeks.

Lisaks kahele Viljandimaa noorele astub neljapäeval tüdrukute stuudiovoorus žürii ette Tartu tüdruk Anne Arrak, kes praegu õpib Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias teisel kursusel džässmuusikat. Ka tema peab konkurentsi superstaari tiitlile väga tugevaks.

«Arvan, et kõik on head lauljad. Vaevalt et mina teistest peajagu üle olen,» ütles neiu. Ta lisas, et žürii ette minnes kardavad kandidaadid kõige rohkem Mihkel Raua repliike.

Sel nädalal võistlevad oma koha eest finaalis 13 tüdrukut ning järgmisel nädalal 12 poissi. Finaali pääseb neli tüdrukut ja sama palju poisse ning edasiminejad selguvad telefonihääletuse tulemusena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles