Homme on tulumaksu juurdemaksime tähtaeg

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Maksu- ja tolliamet tuletab meelde, et 1. oktoobril on tulumaksu juurdemaksmise tähtaeg nendel maksumaksjatel, kes on 2008. aastal olnud registreeritud füüsilisest isikust ettevõtjana või saanud kasu vara võõrandamisest.


2008. aasta tuludeklaratsioonide põhjal on Eestis üle 10 000 isikul kohustus tasuda täiendavat tulumaksu kokku üle poole miljardi krooni, mis teeb keskmiseks juurdemakstavaks summaks 58 500 krooni. Tänaseks on oma kohustuste täitnud 400 maksumaksjat.

Kõigile isikutele, kes on kohustatud 1. oktoobriks juurdemaksu tasuma, saatis maksu- ja tolliamet maksuteated. Kliendid, kes ei ole teadet mingil põhjusel saanud või on selle ära kaotanud, saavad maksuteadet kontrollida e-maksuametis oma 2008. aasta tuludeklaratsiooni infoleheküljel või pöörduda elukohajärgsesse maksu- ja tollikeskuse klienditeenindusse.

Maksuhaldur saatis eile e-posti teel välja ka teavituskirjad, et saabuvat maksukohustust meelde tuletada.

Infot füüsiliste isikute maksustamise kohta saab maksu- ja tolliameti infotelefonilt 8800811.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles