Mustlas arutatakse peatänava remonti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustla peatänav.
Mustla peatänav. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeva pärastlõunal saavad Tarvastu vallamajas kokku aktsiaseltsi Teede REV-2 ja vallavalitsuse esindajad, et rääkida Mustla peatänava remondist, mille algusajaks on töövõtja kavandanud 12. oktoobri.


Lääne regionaalse maanteeameti Viljandi esinduse juhtivspetsialist Allan Allik ütles, et töövõtja lepib omavalitsusega kokku, milliseks kujunevad ajutised side- ja elektriühenduse lahendused, sest liinipostid tuleb lahti kaevata ja ära viia.

Samuti kõneldakse valla teede kasutamisest ümbersõitudeks ning muudest asjakohastest küsimustest.

Projekti järgi vältab remont Mustla alevikus Posti tänaval tuleva aasta sügiseni. Peatänav saab kõnniteed ja uue valgustuse, kõnnitee alla viiakse side- ja elektriliinid, sõidutee alla vee-, kanalisatsiooni- ja sademeveetorustik.

Teetöid tehakse Viljandi-Rõngu maantee 22,12.-25. kilomeetri vahelisel lõigul ehk Mustla aleviku algusest Karteri kaubanduskeskuse ristmikul kuni Tarvastu kirikuni.

Lääne regionaalse maanteameti korraldatud riigihanke võitis Tallinna aktsiaselts Teede REV-2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles