Holstres villitav jook liigub Euroopas kahe kiirusega

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel hooajal GP2 sarjas vormelimeeskonda toetama asunud joogil Fat Burner läheb spordimaailmas edukalt, kuid toode pole müügimahtu loodetud määral veel kasvatanud.


Holstres Liiwi Heliisi tehases valmiva joogi müümise õigus kuulub enamikus riikides suurärimees Margus Reinsalu osalusega ettevõttele Tone Tea. Toote tutvustamiseks otsustas firma kaasa lüüa ühes maailma tähtsamas vormelisarjas ja hakata sealse tipptiimi peasponsoriks.



Läinud nädalal lõppenud hooaeg tõi meeskonna Fat Burner Racing Engineering esisõitjale Lucas Di Grassile ühe etapivõidu ja mitu madalamat poodiumikohta. Sarja kokkuvõttes platseerus Grassi kolmandaks. Tiimi teisel sõitjal Dani Closil nii hästi ei läinud: tema jäi 30 osaleja seas 21. kohale ja meeskondade arvestuses tuli Fat Burner Racing Engineering neljandaks.



Et Racing Engineering on Hispaania meeskond, võttis Tone Tea kõigepealt sihikule just sealse turu. Liiwi Heliisi tegevjuhi Toomas Sumeri sõnul pole suuri müügimahtusid seni aga saavutada õnnestunud, sest Eestis kasutatavad hulgipakendid ei vastanud Hispaania logistikafirmade standardile.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles