Suhtlusportaalides räägitakse rasestumisvastastest vahenditest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasestumisvastased vahendid
Rasestumisvastased vahendid Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Homme tähistavad seksuaaltervise liidu noorteprojekti «Light&Love» noored üle riigi rahvusvahelist rasestumisvastaste vahendite päeva, mille juhtlause on «Sinu elu, sinu hääl: räägime rasestumisvastastest vahenditest».


Sel puhul käivituvad suhtlusportaalides Orkut, Facebook, Twitter, Odnoklassniki ja Vkontakte jututoad, kus räägitakse seksuaaltervisest ja rasestumisvastastest vahenditest. Jututubadesse on kutsutud ka spetsialistid, kes aitavad tekkinud küsimustele vastata, kuulata ära seksuaaltervisega seotud müüdid ja teha selgitustööd.

«Võib-olla ei õnnestu meil samal päeval lahendada kõiki probleeme ning saada vastuseid kõigile küsimustele, küll aga üritame tekitada ilma valehäbita diskussiooni, millest kasvaks välja üle-eestiline temaatiline jututuba,» lisas Põhja-Eesti piirkonnajuht Triin Pokk.

«Light&Love`i» noorte eesmärk on viia oma eakaaslasteni sõnum sellest, et seksuaaltervise teemal tohib ja tuleb rääkida omavahel ning ka vanemate inimestega, jagada infot ning otsida vastuseid oma küsimustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles