Majutajaid ootab raske talihooaeg

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grand Hotel Viljandi tegevjuhi Kadri Pärna sõnul firmal ajutise sulgemise plaani ei ole, kuid et madalhooaeg
üle elada, tuli rohkem kui kolmandik personalist koondada.
Grand Hotel Viljandi tegevjuhi Kadri Pärna sõnul firmal ajutise sulgemise plaani ei ole, kuid et madalhooaeg üle elada, tuli rohkem kui kolmandik personalist koondada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki Viljandi hotellid pole Pärnu Ammende Villa ja Rannahotelli eeskujul talveks uksi kinni panna otsustanud, vaatavad paljud turismiettevõtjad ees seisvatele külmadele kuudele murelikult.


Grand Hotel Viljandi tegevjuht Kadri Pärn rääkis, et tänavu septembris on täitumus olnud isegi parem kui mullu samal ajal, kuid mis talvel saama hakkab, on raske ennustada.



Pärna sõnul on hotell madalhooaja vastu juba valmistunud ja töötajaskonda 30—40 protsenti koomale tõmmanud. Kevadel kavatsetakse inimesi taas juurde palgata.



Alice’i külalistemaja pidav Koit Kissa sulgemisplaane ei pea, kuid pidevalt töötajat majas hoida pole tal enam võimalik, sest kliente on kõvasti vähemaks jäänud.



Peetrimõisa Villa spaahotelli juhataja Anu-Liis Johannes ütles, et iga kliendi saamiseks tuleb praegu kümme korda rohkem tööd teha kui veel mõni aeg tagasi, ent ettevõtet on võimalik käigus hoida ka talvel.




Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles