Pildistajaid õhutatakse kontorist välja minema

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildistaja
Pildistaja Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eesti Vabariigi välisministeerium ja Ettevõtluse Arendamise sihtasutus korraldavad 21. septembrist 1. novembrini fotovõistluse «Kontorist väljas», millele oodatakse iseloomulikke pilte Eesti olustikust, inimestest ja sündmustest.


Võistlus kestab kuus nädalat ja jaguneb teemade kaupa: 21.-27. septembrini «Maal, 28. septembrist 4. oktoobrini «Kodus», 5.-11. oktoobrini «Merel», 12.-18. oktoobrini «Linnas», 19.-25. oktoobrini «Metsas» ja 26. oktoobrist 1. novembrini «Peol».

Iga nädala lõpul valib välisministeeriumi ja Ettevõtluse Arendamise sihtasutuse žürii välja 10 pilti, mis lähevad lõppvõistlusele. 60 parema foto seast antakse žürii otsuse põhjal välja kolm auhinda:

Võitja saab reisi kahele Londonisse, teise koha omanik Pärnu Tervise Paradiisi lõõgastuspaketi kahele ning kolmas auhind on 1000-kroonine kinkekaart kauplusest Photopoint.

Võistlustööde esitamisega annab autor välisministeeriumile ja Ettevõtluse Arendamise sihtasutusele loa kasutada pilte Eesti tutvustamise eesmärgil Eestis ja väljaspool ning lisada pildid Eestit tutvustavasse fotopanka.

Konkursil osalemiseks tuleb pildid üles laadida lehele http://ankeet.vm.ee/est/fotokonkurss. Igal nädalal võib esitada maksimaalselt viis fotot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles