Algas aasta keskkonnateo võistlus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Head väikemetsaomanikud saavad sertifikaadid.
Head väikemetsaomanikud saavad sertifikaadid. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Alates tänasest saab esitada kandidaate võistlusele «Aasta keskkonnategu 2009».


Konkursile on osalema oodatud eraisikud, ettevõtted ja organisatsioonid, kes viimasel 12 kuul on Eestis keskkonna puhtamaks muutmise nimel positiivseid tegusid teinud.

Osaleda saab kolmes kategoorias: aasta keskkonnateo auhinnale saavad kandideerida kõik keskkonnakaitse, -teavituse või -teadlikkuse valdkonnas ulatuslikku mõju avaldanud projektid, üritused, kampaaniad. Aasta keskkonnateokese auhinnale saab esitada laste ja koolinoorte keskkonnateadlikkuse suurendamiseks korraldatud projekte.

Ettevõtetel on võimalik kandideerida aasta keskkonnategija auhinnale ja kandideerida saab neljas alakategoorias: keskkonnajuhtimise, keskkonnasõbraliku toote või teenuse pakkumise, keskkonnasõbraliku tehnoloogilise protsessi juurutamise ning rahvusvahelise koostöö alal.

Konkursil osalemiseks tuleb vastata ankeedis esitatud küsimustele. Ankeedi saab keskkonnaministeeriumi kodulehelt www.envir.ee/keskkonnategu.

Täidetud ankeet koos konkursitöö materjalidega tuleb saata keskkonnaministeeriumile e-postiaadressil keskkonnategu@envir.ee. 

Keskkonnaministeeriumi algatatud võistluse eesmärk on tunnustada keskkonnahoius, -kaitses, -teavituses ja-teadlikkuses tublimaid tegijaid ning innustada teisi nendest tegudest eeskuju võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles