Ralli lõppes Georg Grossi võiduga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aivar Kaljusaar

«SEB Mulgi ralli 2009» absoluutarvestuses oli oodatult kiireim Ford Focus WRC-l startinud Georg Gross ja Raigo Mölder, kes näitas parimat aega kõigil kümnel lisakatsel.


Absoluutarvestuse teise koha teenisid Egon Kaur ja Erik Lepikson olles ühtlasi ka N-rühma parimad, kogudes lõpuks võitjatele kaotust minuti ja 53 sekundit.

Absoluutarvestuse kolmanda koha teenisid Priit Saluri ja Olaf Suuder jäädes teise koha omanikele alla 13,2 sekundit.

Rahvusliku ehk E-rühma kiireimatena tulid finiši Alo Hintser ja Oliver Tampuu.

Viljandimaa sõitjatest jõudis ainsana lõpuni Tiit Rattasep ja Indre Moks. «Hea et finišini välja vedas,» ütles Rattasep, kelle selgitusel murdus nende Hondal eelviimasel lisakatsel pooltelg. Kahe katsega tublisti aega kaotanud mehed tõid oma masina üle lõpujoone kokkuvõttes alles 40. tulemusega.

Kristo Subi ja Teele Sepp jäid tehniliste probleemide tõttu raja äärde kuuendal kiiruskatsel, Kaarel Kurvitsa ja Reio Rada võistlus lõppes eelviimasel katsel, kui nende sõiduki jõuallikas üles ütles.

Ralli teisel päeval leidis rajal aset üks tõsisem väljasõit - seitsmendal katsel libisesid Tustis vastu puud Riho Rähn ja Silver Kütt. Meedikud viisid kaardilugeja Küti haiglasse arstlikku kontroll, kuid nagu selgitasid võistluse korraldajad tõsiseid vigastusi mehel ei tuvastatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles