Rallit juhivad Georg Gross ja Raigo Mölder

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi ralli kahel esimesel kiiruskatsel näitasid kiiremat minekut Ford Focus WRC-l sõitvad Georg Gross ja Raigo Mölder.
Mulgi ralli kahel esimesel kiiruskatsel näitasid kiiremat minekut Ford Focus WRC-l sõitvad Georg Gross ja Raigo Mölder. Foto: Arvet Mägi

Reedel alanud Mulgi rallil sõidetud kahel esimesel kiiruskatsel näitasid kiiremat minekut Ford Focus WRC-l sõitvad Georg Gross ja Raigo Mölder.


Rallit esimestena alustanud Subaru Autospirit sõitjat edestasid reedel Kolga-Jaani vallas aset leidnud kahel lisakatsel mõlemal korral teist aega näidanud Kert Uusi ja Aivo Ivaskit üle kümne sekundi. Kahe katse peale kokku on ralliliidrite edu teise koha ees 24,6 sekundit.


Kolmandana alustavad ralli teist päeva Egon Kaur ja Erik Lepikson 31,7 sekundise kaotusega ralli liidrile.

Ralli korraldajate sõnul võistluse esimesel päeval tõsiseid väljasõite ega vahejuhtumeid polnud. «Väiksemaid väljasõite ja põõsas käimis oli, aga ei midagi tõsist,» kõneles Navaka Racing klubi liige ja võistluse rajameister Sven Heinlaid.

Viljandlased Tiit Rattasep ja Indrek Moks on esimese päeva järel absoluutarvestuses 26. positsioonil, Kristo Subi ja Teele Sepp on kahe katse järel üldarvestuses 30. kohal ning Kaarel Kurvits ja Reio Rada absoluuarvestuse 45. positsioonil.

Reedel startinutest oli viis katkestajat.

Teisele võistluspäevale lähevad sõitjad vastavalt reedese päeva absoluutarvestuse pingereale, millega saab tutvuda siin.

Laupäeval on Mulgi rallil kavas kaheksa kiiruskatset. Päeva esimene ja kolmas katse sõidetakse Holstre lähistel, teine ja neljas on kavas Sultsi ümbruses. Pärastlõunal sõidetakse kaks katset Tustis ja kaks Tääksi lähedal teedel.

Esimese auto start Suja Ehituse nime kandvale kiiruskatsele on kell 8.18

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles