Spordiveteranid selgitavad laupäeval meistreid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse Viljandi staadionil maakonna veteranide kergejõustiku meistrivõistlusi.
Laupäeval peetakse Viljandi staadionil maakonna veteranide kergejõustiku meistrivõistlusi. Foto: Marko Saarm

Laupäeval kell 10 algavad Viljandi staadionil traditsioonilised, ent tavapärasest veidi suurejoonelisemad maakonna veteranide kergejõustiku meistrivõistlused. Et osalejate ringi kasvatada, on korraldajad mõõduvõtu kuulutanud lahtiseks ja ootavad võistlejaid kogu Eestist.

«Nii mõnigi kaugemalt tulija on endast juba märku andnud,» teatas Viljandimaa spordiveteranide koondise juhatuse esimees Artur Saar. Ta kutsus kõiki 35-aastasi ja vanemaid viljandimaalasi end eri aladel proovile panema.

Viljandimaa lahtised veteranide kergejõustiku meistrivõistlused peetakse rahvusvahelise veteranide võistlusmäärustiku järgi. Kavas on näiteks just sellele sportlaste rühmale mõeldud heidete mitmevõistlus.

«Mõõduvõtt on kuulutatud küll lahtiseks, ent oma maakonna paremaid peame ikka eraldi meeles,» lisas Artur Saar lõpetuseks.

Võistluste juhendiga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles