Abja-Paluojal avab peagi uksed kaugtöökeskus

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mittetulundusühingu Abja Kaugtöökeskus eestvedajad Kristel Reimann (vasakult), Liisi Rääbus, Marju Mäger ja Katrin Mäger on ühendanud nõu ja jõu, et õige pea hakkaks tööle kaugtöökeskus, mis pakuks võimaluse käia tööl kodukohast lahkumata.
Mittetulundusühingu Abja Kaugtöökeskus eestvedajad Kristel Reimann (vasakult), Liisi Rääbus, Marju Mäger ja Katrin Mäger on ühendanud nõu ja jõu, et õige pea hakkaks tööle kaugtöökeskus, mis pakuks võimaluse käia tööl kodukohast lahkumata. Foto: Tea Raidsalu

Kui mõni inimene sõidab igal hommikul paar tundi tööle, siis teisel algab päev kodus arvuti taga: ta teeb kaugtööd.


Ettevõtlikud kohalikud naised on plaaniks võtnud luua Abja-Paluojale kaugtöökeskus. See seab end sisse ruumides, kus varem asus Eesti Energia kontor, ning peaks tööle hakkama oktoobri algul. Abja keskus on Eestis Emmaste kõrval teine omataoline.



Abja kaugtöökeskuse loomise eestvedaja Marju Mägeri sõnul pole inimesed kaugtöö mõistega kursis ning paljud tõlgendavad seda välismaal tööl käimisena.



«Kaugtöökeskusena mõistetakse inimeste elukoha lähedal asuvaid tööruume, kus saab tegutseda siis, kui tööandja asub kaugel,» selgitas Mäger.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles