Linnavalitsus ootab tegevustoetuse taotlusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse ettevõtluskomisjon ootab 16. aprillini ettepanekuid ettevõtjate tunnustamiseks.
Linnavalitsuse ettevõtluskomisjon ootab 16. aprillini ettepanekuid ettevõtjate tunnustamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus ootab 20. septembrini ürituste korraldamiseks ja tegevustoetuseks rahataotlusi.


Taotluse vormid on saadaval raekojas ja linnavalitsuse hoonete inforiiulitel Johan Laidoneri plats 5 ja 5-a ning linna

koduleheküljel

.

Taotlused tuleb esitada Viljandi linnavalitsuse aadressil Linnu tänav 2 või e-postiaadressil viljandi@viljandi.ee

Üritustele toetuse andmise eesmärk on kaasa aidata Viljandis aset leidvate või Viljandiga muul viisil seotud projektide ja programmide korraldamisele. Projekt võib kuuluda kultuuri, spordi, noorsootöö, hariduse, sotsiaaltöö või ka mõnesse muusse valdkonda. Toetust võivad taotleda juriidilised isikud ning füüsilisest isikust ettevõtjad.

Tegevustoetust antakse organisatsioonidele ja kodanikeühendustele, kes on aktiivselt tegutsenud Viljandis taotluse esitamise tähtajale eelneva 12 kuu jooksul.

Tegevustoetust taotledes esitab organisatsioon lisaks taotlusele tegevuses osalejate nimekirja, planeeritava tegevusaasta eelarve ja ülevaate tegevusest nii paberkandjal kui elektroonilisel kujul.

Juhul kui taotluse esitaja on toetust saanud ka käesoleva aasta eelarvest, kohustub ta 30. detsembriks esitama vormikohase aruande toetuse kasutamise kohta. Aruande esitamata jätjatega uut lepingut ei sõlmita.

Varem oli taotlemiseks vajalike andmete esitamiseks ning ürituse ja tegevuse sisu kirjeldamiseks üks blankett, alates käesolevast sügisest on need eraldi.

Viljandi linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Katrin Mändmaa sõnul on kaks taotlemise vormi vajalikud selleks, et taotlejal oleks asi selgem. «Raha eraldamisel on vaja selgemat ülevaadet tegevuse elujõulisusest ja ulatusest ning ürituse kandepinnast,» selgitas ta. «Teiseks on aastaringne tegevus ja ühekordne projekt nii sisult kui eesmärgilt üsna erinevad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles