Alaealiste komisjon jagab projektiraha

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maakonna alaealiste komisjon kuulutas välja projektikonkursi.
Viljandi maakonna alaealiste komisjon kuulutas välja projektikonkursi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maakonna alaealiste komisjon kuulutas välja projektikonkursi, et toetada kuritegude ennetustööd. Eesmärk on kujundada seaduskuulekaid ja oma eluga hakkama saavaid noori.


Sel aastal eelistatakse projekte, mis pakuvad eri nõustamisteenuseid (eripedagoogiline, psühholoogiline, sotsiaalpedagoogiline) käitumis- ja õpiraskustega lastele sotsiaalsete toimetulekuoskuste õpetamiseks ning nende vanemate toetamiseks.



Kuritegude vältimise projektid peavad olema suunatud alaealiste komisjonides arvel olevatele 7—18-aastastele noortele ning järgima maakonna alaealiste komisjoni kuriteoennetuslikke prioriteete.



Toetust antakse kõige rohkem 20 000 krooni ja raha saanud ettevõtmised peavad jõudma ellu enne selle aasta 31. detsembrit.



Konkursil osalemiseks tuleb projekt koos lisadega esitada hiljemalt 10. oktoobriks Viljandi maakonna alaealiste komisjonile. Lähemalt saab võistluse tingimuste ning taotlus- ja aruandevormidega tutvuda Viljandi maavalitsuse koduleheküljel.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles