Linn kingib koolidele ja lasteaedadele Viljandi lipu

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu lehvib Viljandi koolide ja lasteaedade juures lisaks Eesti lipule ka haridusasutuse enda lipp. Peatselt lisandub neile ka Viljandi sinivalge lipp.
Praegu lehvib Viljandi koolide ja lasteaedade juures lisaks Eesti lipule ka haridusasutuse enda lipp. Peatselt lisandub neile ka Viljandi sinivalge lipp. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval Jaani kirikus peetaval kontsertmõtisklusel kingivad linnajuhid kõigile Viljandi haridusasutustele linna lipu.


«Üldhariduskoolide ees peab aasta läbi olema heisatud Eesti lipp,» rääkis linnapea Kalle Jents. «Tahame, et kõikidel haridusasutustel lehviks ka Viljandi lipp, mis annab märku, et tegemist on selle linna õppeasutusega.»

Teisipäeval, 1. septembril kell 15 oodatakse praegusi ja endisi haridustöötajaid, õpilasi ja lapsevanemaid Viljandi Jaani kirikusse algavale kooliaastale pühendatud kontsertmõtisklusele. 

Kohaletulnuid tervitavad kooliaasta alguse puhul volikogu esimees Tarmo Loodus ja linnapea Kalle Jents.

Viljandis on kuus linnale kuuluvat üldhariduskooli, neli huvikooli ja kuus lasteaeda, lisaks waldorfkool ja -lasteaed. Linnas tegutsevad ka Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ja Mainori kõrgkool.

Viljandi lipu saavad ka kultuuriakadeemia ja Mainori õppekeskus, et pöörata tähelepanu kõrgharidusele.

Kooliaasta algusele pühendatud mõtisklust juhatab Jaani koguduse õpetaja Marko Tiitus ning musitseerivad Lauri Liiv ja Andrus Rannaääre. Sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles