Marko Holtsmann astus Haapsalus poodiumile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksanda Haapsalu rattaralli kolmandana lõpetanud Marko Holtsmann.
Üheksanda Haapsalu rattaralli kolmandana lõpetanud Marko Holtsmann. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi rattakooli kasvandik Marko Holtsmann lõpetas üheksanda Haapsalu rattaralli Jaan Kirsipuu ja Ervin Korts-Lauri järel kolmanda kohaga.


98-kilomeetrine sõit algas rahulikult ning treener Marek Johansoni jutu järgi õnnestus Viljandi meeskonnal võistlust kontrollida 19. kilomeetrini, mil 16 ratturit eest minema pääsesid.

Jooksikute sekka kuulusid ka viljandlased Mikk Vaaks, Markus Paas ja Marko Holtsmann. Vahet, mis oli lõpuks peaaegu kolmeminutine, aitasid kasvatada juhtgrupi ühine pingutus ning see, et jälitajatel puudus üksmeel.

Eest läinud ratturite koostöö lagunes viis kilomeetrit enne sõidu lõppu, mil nad hakkasid üksteise järel  spurtimisvõimalust otsima. Neli kilomeetrit enne finišit õnnestus kiirendada Ervin Korts-Lauril, kellele järgnes omakorda meeletu spurdiga Jaan Kirsipuu. Mikk Vaaks proovis kuulsa ratturiga sammu pidada, ent ei pidanud veteranratturi tempole lõpuni vastu.

Seega selgitas Haapsalu rattaralli kolmanda koha omanikku 14 meest. Grupifinišis oli teistest särtsakam jalg Marko Holtsmannil.

Üheksanda Haapsalu rattaralli kolmandana lõpetanud Marko Holtsmann oli ühtlasi selle võistluse parim juunior. Neljanda koha pälvis pronksimehe treeningukaaslane Markus Paas, olles sellega juunioridest teine. Mikk Vaaks sai rattarallil 11. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles