Noored koguvad suurperede toetuseks koolitarbeid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet.

Augusti viimasel nädalal koguvad Eesti LEO-klubide liikmed lasterikaste perede toetuseks koolitarbeid. Kampaania kestab 24.-30. augustini Tallinna, Tartu, Pärnu ja Viljandi Selverites.

Kampaanias palutakse inimestel loovutada oma ostukorvist koolitarbeid nende perede toetuseks, kus kasvab neli või enam last.

«Kõigis ettevõtmisega liitunud Selverites kutsuvad LEO-klubide liikmed inimesi üles ostma ühe või mitu koolitarvet ning panema need poeskäigu lõpul meie korjanduskasti,» ütles kampaania eestvedaja ja Eesti LEO-piirkonna eelmine president Marite Promvalds.

«Igaüks saab ise otsustada, kui suure panuse saab ja tahab anda. Korjanduskasti on oodatud nii kirjutusvahendid ja pinalid kui näiteks koolikotid,» rääkis Promvalds.

LEO-klubide algatatud ettevõtmise eesmärk on toetada lasterikkaid peresid ja väärtustada haridust.

«Eestis elab ligi 4000 peret, kus kasvab neli või enam last. Lapsed peavad paratamatult kooli minema. See toob aga kaasa suuri väljaminekuid. Koolitarvete kogumisega tahame kõigi heade inimeste abiga aidata seda vältimatut väljaminekut veidigi leevendada,» rääkis Promvalds.

Kampaania «Lapsed kooli!» algatasid Eesti LEO-klubid. Selle käigus saadud asjad jagab peredele Eesti lasterikaste perede liit ning kogumiskohaga aitab Selver.

«Lapsed kooli!» kestab 24.-30. augustini nelja Eesti linna Selverites: Viljandis Männimäe Selveris, Tallinnas Järve, Pirita ja Kadaka Selveris, Tartus Ringtee ja Anne Selveris ning Pärnus Ülejõe Selveris. Koolitarbeid kogutakse nädala sees kella 16-20 ning laupäeval ja pühapäeval kella 10-14. Rohkem infot saab kampaania kodulehelt http://lapsedkooli.lions.ee.

LEO-klubid on osa rahvusvahelisest LIONS-klubide organisatsioonist. LEO-klubidesse kuuluvad noored vanuses 17-25 aastat ning nende eesmärk on juurutada Eesti ühiskonnas heategevuse ja vabatahtlikkuse põhimõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles