Noortekeskuse tants kogub tuure

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmise aasta märtsis madistasid paintball’ilahingus noored, siis nüüd on noortekeskuse ümber käivasse võitlusse tõmmatud täiskasvanud.
Kui eelmise aasta märtsis madistasid paintball’ilahingus noored, siis nüüd on noortekeskuse ümber käivasse võitlusse tõmmatud täiskasvanud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Fraktsioon Kodune Viljandi saatis linnapea Kalle Jentsile arupärimise Viljandimaa noortekeskuse juhi Kalvi Kantsi tagandamise kohta.


Pöördumises käsitles fraktsioon seitset teemat. Näiteks tundis ta huvi, milliseid etteheiteid linnavalitsus Kalvi Kantsile sisulise töö kohta esitas ning kas noortekeskuse üldkoosoleku liikmel Tauno Tuulal oli kirjalik volitus senine juht ametist vabastada ja konkursita uus määrata.

Viljandi linnapea Kalle Jents ütles, et selline arupärimine on ühest küljest üllatav, teisalt aga lähenevaid valimisi arvesse võttes ootuspärane.
«Ma ootan suure huviga, millal Kodune Viljandi adub, kelle eestkõnelejaks ta on asunud ja millega ennast sidunud,» lausus ta.

Linnapea sõnul on Kalvi Kants väga enesekindel ja hea veenmisoskusega inimene, kellel on kerge endale toetajaid leida.

Jentsi hinnangul on avalikkuseni jõudnud pilt noortekeskuse tegelikust olukorrast tunduvalt leebem: «Kui peaks kinnitust leidma kahtlus, et sealt on kadunud vara, tuleb meil kriminaalasja algatamiseks politseisse pöörduda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles