Koolitustoetus tuleb appi konkurentsivõimet tõstma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultandi Margot Meremaa
Viljandimaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultandi Margot Meremaa Foto: Elmo Riig / Sakala

Augustist saavad füüsilisest isikust ettevõtjad ja väikeettevõtted taotleda koolitusosakut, mille abil neil on võimalik küsida tööalase täienduskoolituse ostmiseks aastas 15 000 krooni toetust.


Viljandimaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultandi Margot Meremaa sõnul on tegemist lihtsalt ja kiiresti taotletava toetusega, mis annab väikeettevõtjatele hea võimaluse praeguses majandusolukorras konkurentsivõimet suurendada.



Ta rõhutas, et seda saavad inimesed kasutada ainult tööalaseks täienduskoolituseks, mitte näiteks tasemeõppeks magistrikraadi omandamisel.


Koolitusosakute toetust jagab Ettevõtluse Arendamise sihtasutus (EAS) ning seda kaasrahastab Euroopa sotsiaal­fond. Programmi eelarve on käesolevaks aastaks viis miljonit krooni.



Toetust saavad taotleda füüsilisest isikust ettevõtjad ning kuni 50 töötajaga ettevõtted, kelle aastakäive või bilansimaht jääb alla 10 miljoni euro.





Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles