Kultuurkapital ootab taotlusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
www.kulka.ee
www.kulka.ee Foto: Internet

Eesti kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupp jagab taas raha, mille abil 1. oktoobrist 31. detsembrini kultuuri- ja spordisündmusi ladusamalt korraldada. Taotlusi ootab ta 20. augustiks.


Et raha on vähem kui mullu, tuleb Viljandimaa ekspertgrupil kahjuks olla rangem ning vaadata taotlusi kriitilisema pilguga. Ta ei toeta aruandevõlglasi, toitlustamist, vahetusõpilasi, õppepraktikat, esinemiskostüümide (välja arvatud kollektiivide rahvarõivad) soetamist ega ühingute ja organisatsioonide tegevust (välja arvatud mõni konkreetne sündmus või projekt).



Trükiste ja CD/DVD väljaandmise, rahvarõivaste või nende elementide  valmistamiseks ning helitehnika rentimise taotlustele on soovitav lisada kaks hinnapakkumist. Olulised on kaas- ja omafinantseerimine.



Laagri, eriti spordilaagri kirjelduses tuleb põhjalikumalt rääkida selle kohast ja spordialast, öelda, kui palju on osalejaid ning kes on külalislektorid ja -treenerid.


Ära on kadunud jätkuprojektid, seega raha ette jagada ei saa.



Aastapreemiaid ja juubelitoetusi saab edasi, 55. ja 65. sünnipäevaks võib küsida tänutoetust.



Kultuurkapitalil on käivitumas uus taotluste esitamise programm ning edaspidi saab neid esitada ainult elektrooniliselt. Kohalikes ajalehtedes enam toetusesaajate nimekirja ei avaldata, seda on võimalik vaadata kultuurkapitali kodulehelt

www.kulka.ee

.



Eesti kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgruppi kuuluvad Malle Allese, Loit Kivistik, Ain Agan, Anneli Kundla ja Tiina Sünter. Uus kontaktisik on Eneli Rajaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles