Sõge paarutaja tegi politseinike elu lihtsaks

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valuoja puiestee põhjapoolsemate kortermajade tagahoovis avanes eile trööstitu pilt. Audi A8 (väiksemal pildil) juht oli seal palju kahju tekitanud.
Valuoja puiestee põhjapoolsemate kortermajade tagahoovis avanes eile trööstitu pilt. Audi A8 (väiksemal pildil) juht oli seal palju kahju tekitanud. Foto: Karl-Eduard Salumäe / Sakala

Ööl vastu eilset kolme kortermaja akende all muruplatsi üles kündnud autojuht tuvastati mõne tunniga, sest pesuposti rammides oli sõiduk kaotanud numbrimärgi.

Eile hommikul avanes Viljandis Valuoja puiestee põhjapoolsemate korrusmajade tagahoovis trööstitu vaatepilt: keegi oli autoga murul poognaid joonistanud ja sellega palju kahju tekitanud. Paarutaja oli põrutanud üle männiistikute, ramminud pesuposti, sõitnud pesunööride alt läbi ja rebinud maha kuivavad rõivad, ühe maja seina läheduses sõiduki põhjaga kanalisatsioonikaevu luuki riivanud ning lõpuks üle järsu murukünka minema sõitnud.

Platsile jäänud poriste jälgede põhjal võib öelda, et juhil oli palju õnne, et auto põgenemisel ümber ei läinud. Pesuposti lähedusse olid vedelema jäänud tühi viinapudel ja mahlapakk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles