Zonta klubi kutsus tütarlapsi laagrisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laagris olnutele meeldis Teringi päev, mil nad kõndisid laudteel ja astusid rabapinnale, et kokku seada herbaarium ja maitsta marju.
Laagris olnutele meeldis Teringi päev, mil nad kõndisid laudteel ja astusid rabapinnale, et kokku seada herbaarium ja maitsta marju. Foto: Valve Hannus

Laager pakkus sellest osavõtjatele nädala vältel vaheldusrikast tegevust rabamatkast noortenõuandla vastuvõtuni.


Zonta klubi tütarlastelaagrist võttis osa kaheksa tütarlast, kellele klubisse koondunud naised pakkusid mitmesugust tegevust.



«Seekord määrasime kindlaks, kes missuguse päeva kordamineku eest vastutab,» ütles Viljandi abilinna Helle Aunap. Ta oli seekord võtnud üldise korralduse enda kanda.



Zonta presidendi Merit Berzini sõnul kutsus klubi 12—17-aastasi tütarlapsi laagrisse. Valik tehti linnavalitsusest saadud andmetele tuginedes nende hulgast, kellel arvati olevat vähem võimalusi suve mitmekesiselt veeta.



«Teringi rabas oli lahe,» lausus 13-aastane Ketlin Liir. Sedasama kinnitas Kätlyn Adrat. Nad nägid laudteel astudes palju marju ja seeni ning õppisid ühtlasi giid Ly Laanemetsa käe all tundma rabataimi.



Rabamatkale järgnes käik Lilli loodusmajja, kus kõik said märgi «Metsaga mestis» ja metsasõbra tunnistuse ning isegi väikse paki metsaskäigul tarvilise vara, nagu kompassi ja plaastriga. Päev lõppes Valve Hallase aias, kus grilliti vorstikesi, perenaine pakkus mett ja Katrin Maling oli kaasa toonud koogi.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles