Viljandi võrkpallinaiskond otsib uut peatreenerit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel hooajal Viljandi Metalli ja Noortekoondis / Audentest juhendanud Peeter Vahtra loobub eeloleval hooajal viljandlannade juhendamisest.
Eelmisel hooajal Viljandi Metalli ja Noortekoondis / Audentest juhendanud Peeter Vahtra loobub eeloleval hooajal viljandlannade juhendamisest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti võrkpallitreenerite kogu võttis seisukoha, et ei poolda ühe treeneri töötamist kahes meistriliiga klubis. Otsus puudutab eelkõige eelmisel hooajal Viljandi Metalli ja Noortekoondis / Audentest juhendanud Peeter Vahtrat.


Samas pole treenerite kogu seisukohavõtt treeneritele ja võistkondadele kohustuslik, vaid see on võrkapallitreenerite ühenduse arvamus. Ametliku käigu saab otsusele anda 18. augustil kogunev alaliidu juhatus, kirjutab volley.ee.

Salestari liiga ja Eesti karikavõistluste finalist Viljandi Metall on kevadel Audentesega kolmeaastase lepingu allkirjastanud Vahtrast huvitatud praegugi, kuid kogenud treener ei soovi ametivendadega vastuollu minna ja seega peab Viljandi esindus endale uue peatreeneri leidma.

Viljandi võrkpalliklubi Volle juht ja naiskonna esindaja Margus Keerutaja välistas võimaluse, et sellele kohale naaseb tema abikaasa, enne Vahtrat kodulinna klubi juhendanud Merle Keerutaja.

«Naiskond peab vähemalt kolm korda nädalas Tallinnas harjutama. Üle-eelmine hooaeg näitas, et sel juhul kannatab noorte treenimine Viljandi spordikoolis ja isiklikuks eluks ei jää üldse aega,» lausus Margus Keerutaja. «Ühtegi uut nime pole mul praegu varrukast võtta.»

Neljapäeval peetud Eesti naiste Salestari liiga koosolekul kinnitasid kõik seitse klubi, et osalevad ka järgmisel hooajal. Seega asuvad lisaks Metallile võistlustulle GMP / Olympic, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikool / Eeden, Pärnu VK, Võru VK ja Noortekoondis / Audentes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles