Kaks ministeeriumi ei kavatse eelarveprojekti muuta

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liidu ministrid Jaak Aaviksoo, Siim Kiisler, Helir-Valdor Seeder ja Tõnis Lukas.
Isamaa ja Res Publica Liidu ministrid Jaak Aaviksoo, Siim Kiisler, Helir-Valdor Seeder ja Tõnis Lukas. Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluvate ministrite Helir-Valdor Seedri ja Tõnis Lukase juhitavad ministeeriumid ei kavatse rahandusministeeriumist tagasi saadetud 2010. aasta eelarveprojekti muuta.


Rahandusministeeriumi pressiesindaja Piret Seeman ütles BNS-ile, et põllumajandus- ning haridus- ja teadusministeerium on andnud tagasisidet, et ei plaani eelarveprojekti muuta.

Rahandusministeerium on tagasi saanud seitse 2010. aasta eelarve koostamiseks vajalikku ministeeriumide eelarveprojekti. Sotsiaalministeerium saab sellekohase kirja Seemani sõnul hiljemalt neljapäeval.

Parandatud projekti on seni tagasi saatnud kultuuri- ja välisministeerium. Kaitse- ja keskkonnaministeerium pole tagasisidet rahandusministeeriumile andnud.

Järgmine samm 2010. aasta eelarve koostamisel on ministeeriumide eelarveprojektide kokkupanek ja esmased läbirääkimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles