Virumaa ärimees jätab poed rajamata

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar aastat tagasi omandas Rakvere ettevõte OG Electra ehk Grossi Toidukaubad Suure-Jaanis kahe sajandi vanuse hoone, kunagise kultuurimaja plaaniga rajada selle asemele kauplus. Nüüdseks on Oleg Gross (pildil) kinnistu edasi müünud.
Paar aastat tagasi omandas Rakvere ettevõte OG Electra ehk Grossi Toidukaubad Suure-Jaanis kahe sajandi vanuse hoone, kunagise kultuurimaja plaaniga rajada selle asemele kauplus. Nüüdseks on Oleg Gross (pildil) kinnistu edasi müünud. Foto: Marko Saarm / Sakala / Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Läinud aasta algul oli Virumaa suurärimehel Oleg Grossil kindel kavatsus teha üks toidupood Suure-Jaani ja teine Võhmasse. Siiski otsustas ta need plaanid katki jätta.

Suure-Jaanis oli Rakvere ettevõte OG Electra ehk Grossi Toidukaubad ostnud kesklinnas kahe sajandi vanuse hoone, kunagise kultuurimaja. See oleks läinud lammutamisele ning asemele kerkinuks uus.

Tagaküljele nõuti täislaudist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles