Võhmas algasid linnapäevad

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kenno Soo

Korraldajate sõnutsi on Võhma linna päevade eelarvet mullusega võrreldes tugevasti koomale tõmmatud, kuid neisse jagub sellegipoolest muusikat ja tralli.


13. korda peetavad Võhma linna päevad ja Kesk-Eesti laat peetakse reedel ja laupäeval.



Võhma abilinnapea Aare Järvik tunnistas, et tänavu on tehtud ürituse eelarves veidike kärpeid: kõvasti on säästetud reklaami pealt ja veidi on koomale tõmmatud esinejate poolelt.



«Jätsime ära raadiomängud ja turvafirma leidsime vähempakkumisega,» kõneles Järvik. «Tingisime ka mujal: saime hinda alla nii helitehnika kui telgi pakkujatelt.



Teise päeva esinejaks oli kavandatud ansambel Traffic, aga vaatasime, et rahakott ei pea vastu, ja võtsime odavama variandi: luuletaja Contra.»


Abilinnapea lausus, et ka esimese õhtu peaesineja, ansambli The Sun tasu kaubeldi veidi odavamaks.



Nagu juba tavaks, peetakse mõlemal päeval laata, samuti on nii reedel kui laupäeval võimalik külastada Võhma linnavalitsuse hoones paiknevasse muuseumi üles seatud näitust, millel on väljas rahvakalendri tähtpäevi kajastavate piltidega küünlad.



Linnapäevade kavaga saab tutvuda

siin

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles