Raua tänav saab sügiseks uue kuue

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raua tänava Paalalinna-poolses otsas käis töö eile täie hooga.
Raua tänava Paalalinna-poolses otsas käis töö eile täie hooga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädala algul läks lahti ehitus, mis annab ligi 1,5 kilomeetri pikkusele  Raua tänavale oktoobri alguseks värske väljanägemise.


Viljandi linnamajandusameti peainsener Jaan Lukas ütles, et ettevõtmine jaguneb kaheks ning peatöövõtjana tegutseb kaks firmat.



Mahukam töö ootab tema sõnul ees Paala teest Raua tänav 7 majani ulatuval lõigul. See läheb maksma 4 156 316 krooni. Konkureeris kaheksa firmat ja soodsaima pakkumise tegi aktsiaselts TREF, kelle linnavalitsus võitjaks kuulutas.



Nimetatud lõigul algas töö esmaspäeval. Lukase hinnangul on tegu põhjaliku remondi ehk rekonstrueerimisega, mille hulka käivad drenaaži ja kanalisatsiooni rajamine, asfaltkattega sõidu- ja kõnnitee ning bussitaskute ehitamine, tänavavalgustuse paigaldamine, haldustööd ning liiklusmärkide ülespanek.



Teine lõik kulgeb Raua tänav 7 maja juurest Pärnu maan­teeni. Seal läheb töö maksma 1 737 301 krooni ning peatöövõtjana alustab aktsiaselts Talter. Ka sel riigihankel tegi pakkumise kaheksa firmat.



Jaan Lukas rääkis, et asjaajamisest tulenevalt on leping veel sõlmimata, aga kui kõik läheb plaanipäraselt, saab teisel lõigul tegevust alustada augusti keskel. Remondi ajal on tänav autodele suletud.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles