Ettevõte austas tublit töömeest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boris Volkov sai juubeli puhul tunda käepigistusi ja kallistusi ning pävis ilusa lillekimbu personalijuht Astrid Pihlakult.
Boris Volkov sai juubeli puhul tunda käepigistusi ja kallistusi ning pävis ilusa lillekimbu personalijuht Astrid Pihlakult. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile pärastlõunal võttis Hansa Candle’i küünlavabrikus õnnitlusi vastu lukksepp Boris Volkov, kes sai 80-aastaseks.


Vabrikus töötab eakas mees juba 61. aastat.



«Ta teeb head tööd ja on väga vastutustundlik,» lausus üks Hansa Candle’i omanikke Harri Aaltonen. Tema sõnul käib mees kõrgest east hoolimata teisest linna otsast jalgrattaga tööl ja pidude aegu tantsitab kõiki naisi.



«Jalg on mul veel kerge liikuma,» lausus juubilar seepeale. Ta käib koos elukaaslasega vähemalt kord kuus tantsimas ja võib seda teha tunde järjest.



Viljandi tööstuskooli lukksepa-seadistajana lõpetanud Boris Volkov läks tikuvabrikusse tööle 1948. aasta 12. augustil. Sellest ajast peale on ta olnud ametis tööpinkide seadistajana.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles