Politseinikud saadetakse palgata puhkusele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei
Politsei Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui selle kuu lõpul saavad kõik politseinikud riigiametnike üldise palgakärpe tõttu senisest vähem töötasu, siis Lõuna politseiprefektuur saadab töötajad kohustuslikus korras kuni kaheksapäevasele palgata puhkusele, kirjutab «Postimees».


Seadusest tulenevalt alanes politseiametnike palk käesolevast kuust kaheksa protsendi võrra, kuid sellest ei piisanud eelarvesse mahtumiseks.

Et piirkond ühel hetkel politseinikest tühjaks ei jookseks, käiakse palgata puhkusel graafiku järgi, mille eest kannab hoolt ja vastutab iga osakonna juht. Politseinikud võivad puhkust välja võtta detsembrini ega pea seda tegema korraga.

Ka Ida politseiprefektuur saadab oma töötajad kohustuslikus korras kuni kaheksapäevasele palgata puhkusele. Lääne ja Põhja prefektuuris kohustuslikku palgata puhkust ei ole, inimestel on lihtsalt võimalik vabu päevi võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles