Atoneni väidetava löömise asjas pole kahtlustust esitatud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atonen
Meelis Atonen Foto: Egert Kamenik/ Postimees

Endise Reformierakonna tipp-poliitik ja praegune aktsiaseltsi Tavid kullasuuna juhi Meelis Atoneni väideteva vägivallatsemise asjus ei ole kellelegi kahtlustust esitatud.


Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Marko Uibu ütles BNS-ile, et juhtunu uurimiseks on alagatatud kriminaalmenetlus kehalist väärkohtlemist käsitleva paragrahvi alusel. Praeguseks on üle kuulatud kannatanu, kahtlustust kellelegi esitatud ei ole.

Ajakirjanduse väitel lõi Atonen 22. juunil kella 20 ajal tervisejooksu tehes koerajalutajat rusikaga näkku. Viljandi kesklinnas raamatupoodi pidav Karl London ütles, et kohtus koera jalutades Atoneniga Viljandi järve ääres Hiie puiesteel. Mehe sõnul nõudis Atonen, et jalutaja oma koera rihma otsa paneks, sõnavahetuse puhkedes olevat Atonen meest rusikaga näkku löönud.

«Ma ei pea vajalikuks seda kommenteerida, kui inimene rikub seadust ja läheb pärast seda pressi kuulutama. Las õiguskaitseorganid teevad oma tööd,» ütles Atonen juuli algul BNS-ile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles