Ratturid lõpetavad Viljandis noortetuuri etapi

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna on taas Viljandi ratturite päralt. Nädalavahetusel toimusid siin Eesti meistrivõistlused.
Täna on taas Viljandi ratturite päralt. Nädalavahetusel toimusid siin Eesti meistrivõistlused. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Täna kella 14 paiku jõuavad Viljandisse taas ratturid, kes lõpetavad siin Tartu noortetuuri etappi. Homme sõidavad nad siit Põltsamaale.

Tartu noortetuuri tänane etapp saab stardi kell 12 Tõrvast ning jõuab Karksi-Nuia, Sultsi, Paistu ja Holstre kaudu Viljandisse. Finiš on Vabaduse platsil ning olulisi liikluspiiranguid see võistlus autojuhtidele ei tähenda.

Ühtegi tänavat linnas ei suleta, kuid ratturite karavani möödumise ajal palub politsei vastutulevatel autojuhtidel ohutuse mõttes hetkeks peatuda.

Tartu noortetuuril sõidab ka Viljandi rattaklubi võistkond, kuhu kuuluvad tuuri noorimad sõitjad. Kohalikest ratturitest on praegu parimal kohal Heinar Vaine, kes jätkab 19. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles