Atonen ei kommenteeri väidetavat vägivallatsemist Viljandis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer, kelle pärast tüli tekkis.
Koer, kelle pärast tüli tekkis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Endine Reformierakonna tipp-poliitik ja praegune aktsiaseltsi Tavid kullasuuna juht Meelis Atonen ei kommenteeri juuni lõpus Viljandis toimunud väidetavat vägivaldset konflikti.


"Ma ei pea vajalikuks seda kommenteerida, kui inimene rikub seadust ja läheb pärast seda pressi kuulutama. Las õiguskaitseorganid teevad oma tööd," ütles Atonen BNS-ile.

Delfi kirjutas täna, et Atonen lõi 22. juuni õhtul kella 20 ajal Viljandi järve ääres tervisejooksu tehes koerajalutajat rusikaga näkku.

Viljandi kesklinnas poodi pidav Karl ütles Delfile, et kohtus oma koeraga jalutades Atoneniga Viljandi järve ääres. Mehe sõnul nõudis Atonen, et jalutaja oma koera rihma otsa paneks. "Ta oli närvis, meil tekkis sõnavahetus ja siis ta lõi mulle rusikaga näkku," ütles mees.

Lõuna politseiprefektuuri pressiesindaja ütles BNS-ile, et kirjeldatud vahejuhtum leidis Viljandis aset, kuid selle osapoolte kohta politsei infot anda ei oska. Juhtumiga tegeleb edasi Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles